Ga naar webshop! Mijn account | checkout ( 0 ) Baron Ruzettelaan 113 | 8310 Assebroek | T 0477/ 60 70 97 | info@boutelegier.be | BE 0862.493.514

Openingsuren

wo-do-vr: 14h tot 18h
zat: 9h tot 12h en 14h tot 17u
of op afspraak

Contacteer ons

T: 0477/ 60 70 97
E: info@boutelegier.be
Baron Ruzettelaan 119 8310 assebroek

Onze nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van ons aanbod en degustatiedagen? Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Filosofie

Uitgebreide keuze afgestemd op de evolutie van de markt

Bourgogne, één van onze coup de coeurs wordt al jaren geteisterd door slecht weer.  De wijnen zijn nog steeds fantastisch maar de kwantiteit is beperkt en de prijzen in vele gevallen hoog.

Door de mondialisering en de journalistiek van de wijn is de vraag naar bepaalde topwijnen enorm geworden. Dit maakt van sommige van de wijnen unieke exemplaren.  Hierdoor zijn we op zoek gegaan naar betaalbare alternatieven. Ondertussen hebben wij heel wat zoekwerk verricht om een assortiment van dit soort wijnen te vinden. Door allerhande relaties en tussenkomst van heel wat mensen is het mogelijk onze innige wens te realiseren om deze "droomwijnen" voor U te vinden.

Onze keuze uit Frankrijk - voor de meeste mensen nog steeds hét wijnland - hebben wij de laatste jaren uitgebreid, maar steeds met dezelfde eisen naar topniveau. Naast Frankrijk hebben we ook een aantal heel mooie wijnen uit Italië.
Wat Frankrijk betreft zijn wij dan ook fier U een keuze van schitterende wijnen te kunnen aanbieden uit Champagne, Elzas, Bourgogne, Côtes du Rhône, Languedoc-Roussillon, Bordeaux, de Loire en de Provence, Jura en Sud Ouest.

We hebben nu ook een schitterend aanbod italiaanse wijnen uit Toscane en Piemonte.

Verder bieden we u:

Rechtstreekse import van onze wijnen en champagnes, goede bewaring van de wijnen in ons depot, afhaling van wijnen enkel als de temperaturen dit toelaten, heel redelijke prijzen, geen speculatie noch braderie.